Over Metafoor Vastgoed

Metafoor Vastgoed en Software is een landelijk opererend  advies- en detacheringsbureau. Sinds de oprichting in 1995 hebben wij al veel gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en andere semi-overheidsorganisatie geadviseerd bij al haar vragen omtrent vastgoed- en grondzaken. 
Onze enthousiaste groep vastgoedadviseurs, projectmanagers en juristen zijn werkzaam in heel Nederland, met als uitvalsbasis ons kantoor in Lelystad. Wij organiseren diverse events in Nederland om samen met de klant te brainstormen over actuele thema’s in ons vakgebied.

 

Missie

Metafoor Vastgoed en Software is een betrouwbare en ambitieuze partner die met slimme producten, detachering en adviezen organisaties in heel Nederland ontzorgt bij al haar vastgoed vraagstukken. Wij bieden een totaaloplossing van bestuurlijk niveau tot aan de uitvoering. Ons doel is een langdurig partnership met onze klanten.

 

Adviesproducten

Metafoor heeft diverse producten ontwikkeld die ondersteuning bieden bij de dagelijkse werkzaamheden. Onder andere het VastgoedBeheerSysteem, SnippergroenOnline en het rekenmodel voor de Kostprijsdekkende huur zijn software/advies producten die het voor iedere medewerker makkelijker maakt om een project goed uit te kunnen voeren. 

 

Onderdeel van de KMM groep

Metafoor Vastgoed en Software is onderdeel van de KMM groep, een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met inmiddels 30 landelijke en deels internationaal actieve bedrijven met gezamenlijk ruim 600 medewerkers.

      

Naar de desktopversie >

 

 

 

© Metafoor - Onderdeel van de Metafoor Groep