Metafoor vastgoed banner
Vastgoedbeheer software bedrijven

BRIXXonline - Vastgoedbeheer software voor bedrijven

Bent u te veel tijd kwijt aan het administratief beheer van uw vastgoedportefeuille? 
Met vastgoed beheer software BRIXXonline is uw verhuuradministratie altijd goed georganiseerd. Hierdoor bespaart u tijd en geld en voorkomt u fouten. Wat levert BRIXXonline u op? We hebben de voordelen voor u op een rij gezet:

 

Download het productblad          Vraag demo aan

 

Uw vastgoedgegevens en -documenten overal bereikbaar

Bent u soms uren aan het zoeken naar gegevens en documenten omdat deze op verschillende plekken worden bewaard? Of omdat iedere medewerker zijn eigen administratie heeft die niet voor iedereen toegankelijk is? Gegevens en documenten zijn met vastgoedbeheer software BRIXXonline centraal opgeslagen en overal online bereikbaar. Zo gaat er geen tijd verloren en kunt u zich bezighouden met uw core business.

Uw administratieve taken snel en goed geregeld

Bent u te veel tijd kwijt aan het administratief beheer van uw vastgoedportefeuille? Met vastgoed beheer systeem BRIXXonline kunt u met een druk op de knop overeenkomsten maken, factureren, indexeren en BTW aangifte en servicekostenafrekeningen uitdraaien. Hierdoor bespaart u tijd en geld en voorkomt u fouten.

Efficiënte communicatie met uw huurders

Gaat uw tijd verloren in de communicatie met uw huurders? Met het klantportaal van vastgoedbeheer software BRIXXonline kunnen uw huurders overeenkomsten digitaal ondertekenen en facturen, herinneringen en gemaakte afspraken inzien. Daardoor verloopt het contact met uw huurders efficiënt, heeft u getekende overeenkomsten super snel retour en raken documenten nooit meer kwijt.

Vastgoedbeheer software digitale rondleiding

Uw debiteurenbeheer onder controle

Bent u als vastgoedbeheerder veel tijd kwijt aan uw debiteurenbeheer of lopen betalingsachterstanden ongemerkt op? Met vastgoedbeheersysteem BRIXXonline voor bedrijven kunt u betalingen snel en gemakkelijk verwerken en worden herinneringen automatisch verstuurd. De verzonden brieven worden automatisch
in een dossier opgeslagen voor als u de vordering uit handen wilt geven. Hierdoor heeft u uw debiteurenbeheer altijd onder controle en voorkomt u betalingsachterstanden en inkomstenderving.

Een digitale rondleiding

Wilt u uw klanten een impressie van een verhuurbare ruimte geven, zonder daarvoor het pand te bezichtigen? In vastgoed beheer software BRIXXonline kunnen al uw verhuurbare ruimten 3D getoond worden. Ruimtelijke informatie en verhuurinformatie wordt in een overzichtelijke viewer weergegeven. Dit stelt u in staat uw potentiële klant een digitale rondleiding te geven. En de klant krijgt hierdoor niet alleen een professionele indruk, het kan u ook nog eens veel tijd besparen. Terwijl u aandacht besteedt aan uw potentiële huurder kan de volgende klant zich alvast online oriënteren via het 3D-model, dat ook op uw website getoond kan worden.

Inzicht en overzicht met een duidelijk dashboard

Heeft u onvoldoende inzicht in de prestatie van uw vastgoed of kost het u veel tijd om informatie in een rapportage te verwerken? Het overzichtelijke dashboard in vastgoed beheer systeem BRIXXonline voor bedrijven geeft realtime inzicht in onder andere de bezettingsgraad, verhuuromzet en de totale exploitatie van uw portefeuilles. Beheert u in opdracht van een belegger? Dan kunt u uw opdrachtgever inzicht geven in het dashboard van de vastgoedportefeuille(s) die u voor hem of haar beheert. Zo bent u in control over uw vastgoedportefeuille, altijd en overal!

Vastgoed beheer software BRIXXonline is continu in ontwikkeling

BRIXXonline kent haar oorsprong in het vastgoedbeheer bij gemeenten. Het systeem wordt sinds 2015 aangepast aan de specifieke wensen van de beheerder van commercieel vastgoed. Nog maandelijks vinden ontwikkelingen plaats. Bovenstaande functionaliteiten zijn deels nog in ontwikkeling en worden continu doorontwikkeld. Het voordeel voor u als gebruiker is dat uw specifieke wensen meegenomen kunnen worden in de programma onderdelen.       

Gelijk aan de slag met BRIXXonline!

Wanneer u aan de slag gaat met BRIXXonline dan zult u merken dat de software
erg gebruiksvriendelijk is. Als nieuwe gebruiker kunt u na een korte eenmalige cursus direct met het systeem overweg. BRIXXonline is al beschikbaar vanaf €49,- euro per maand.

Wilt u meer informatie over vastgoedbeheer software BRIXXonline? Maak nu een vrijblijvende een demo afspraak met een van onze adviseurs of neem direct contact op met uw adviseur Jurjen van Bunningen, +31 6 22 16 93 84 - Jurjen.van.Bunningen@metafoor.nl.

Download het productblad          Vraag demo aan
 
Jurjen van Bunningen
Linkedin
...uw specialist voor dit onderwerp!
Jurjen van Bunningen - Metafoor
Functie
Accountmanager
Specialisme
Vastgoedbeheersysteem VBS, sales, marketing
Opleiding
Bouwtechnische Bedrijfskunde (vastgoedkunde)
Jurjen van Bunningen | Metafoor Vastgoed en Software
Contact met Metafoor Vastgoed en Software
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Uw vraag/opmerking

Metafoor Vastgoed en Software BV is onderdeel van de Metafoor Groep

Metafoor Vastgoed en Software
Metafoor Ruimtelijke ontwikkeling

Contactgegevens

Telefoon: 088 006 6100
Bezoekadres: Eskimolaan 13, 8252 AS Dronten

Postadres:

E-mail:

Postbus 250, 8250 AG Dronten

info@metafoorvastgoed.nl

 

 
 

 Nieuwsbrief

Wilt u graag het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief!