Adviesdesk vastgoed en grondzaken

Metafoor adviseert u graag!

Metafoor is naast detachering ook groot in het adviseren op het gebied van vastgoed en grondzaken. Onze adviseurs worden door gemeenten, provincies en waterschappen regelmatig gevraagd om advies te geven. Om in de toenemende vraag van onze klanten te voorzien, hebben wij de adviesdesk ontwikkeld.

Waarom kiezen voor onze adviseurs?

Ons team van adviseurs is breed opgeleid, heeft ruime ervaring en is werkzaam bij verschillende overheidsinstellingen. Zij zijn bekend met de gang van zaken en werkwijze binnen decentrale overheden en specialiseren zich daarnaast in verschillende onderwerpen binnen ons vakgebied. Onze adviseurs zijn onderdeel van een hecht team dat goed kan samenwerken. Dat maakt het mogelijk om maatwerk te leveren.

Waarvoor kunt u bij de Adviesdesk terecht?

Onze adviseurs kunnen dienen als sparringpartner, meedenken bij het zoeken naar passende oplossingen of een dossier volledig overnemen. Ook met algemene (juridische) vragen op het gebied van vastgoed en grondzaken,  of tijdrovende klussen waarvoor de juiste (juridische) kennis niet in huis is, kunt u bij ons terecht.

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van maatschappelijk vastgoed en grondzaken
U profiteert van de kennis en ervaring van ons gehele team (circa 60 ervaren en vakbekwame juristen en adviseurs)
Onze software is ontwikkeld vanuit onze jarenlange expertise in het vakgebied en gericht op de gebruiker
Wij gaan voor een langdurig partnerschap met onze klanten

Onze adviseurs kunnen u helpen bij de volgende onderwerpen

Juridisch
Vastgoed
Grondzaken
Mediation

Hoe werkt het?

Heeft u een (juridische) adviesvraag op het gebied van vastgoed of grondzaken en bent u werkzaam bij een overheidsorganisatie? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Als het gaat om een korte vraag, waarvan de beantwoording niet meer dan 15 minuten tijd in beslag neemt,  dan wordt de vraag kosteloos voor u in behandeling genomen. Gaat het om een uitgebreidere adviesklus, dan wordt een offerte aangeboden tegen een vast tarief van € 85,- per uur. Dit tarief is een gemiddelde van de verschillende tarieven van onze adviseurs. Heeft u voorkeur voor een specifieke adviseur? Dan wordt het vaste uurtarief van deze adviseur in rekening gebracht.

Advies op afroep

Heeft u behoefte om regelmatig te kunnen sparren met één van onze adviseurs?  Of heeft u meerdere adviesvragen op de plank liggen? Dan kunt u ook op afroep gebruik maken van onze adviesdesk. Wij bieden u dan een afroepovereenkomst aan, op basis waarvan u al deze vragen aan onze adviesdesk kunt voorleggen. Bij iedere vraag wordt gekeken welke adviseur uw vraag het beste kan oppakken. De afroepovereenkomst wordt voor een flexibele periode aangegaan en biedt u de mogelijkheid om gedurende deze periode al uw vragen op het gebied van vastgoed en grondzaken voor te leggen tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Organisaties die al gebruik maakten van onze adviesdesk

Vraag indienen adviesdesk