Adviesdesk vastgoed en grondzaken - Metafoor Vastgoed en Software

Adviesdesk vastgoed en grondzaken

Metafoor is naast detachering ook groot in het adviseren op het gebied van vastgoed en grondzaken. Onze adviseurs worden door gemeenten, provincies en waterschappen regelmatig gevraagd om advies te geven. Om in de toenemende vraag van onze klanten te voorzien, hebben wij de adviesdesk ontwikkeld.

Waarom kiezen voor onze adviseurs?

Ons team van adviseurs zijn breed opgeleid, hebben ruime ervaring en zijn werkzaam bij verschillende overheidsinstellingen. Zij zijn bekend met de gang van zaken en werkwijze binnen decentrale overheden en specialiseren zich daarnaast in verschillende onderwerpen binnen ons vakgebied. Onze adviseurs zijn onderdeel van een hecht team dat goed kan samenwerken. Dat maakt het mogelijk om maatwerk te leveren. 

Waarvoor kunt u bij de Adviesdesk terecht?

Onze adviseurs kunnen dienen als sparringpartner, meedenken bij het zoeken naar passende oplossingen of een dossier volledig overnemen. Ook met algemene (juridische) vragen op het gebied van vastgoed en grondzaken,  of tijdrovende klussen waarvoor de juiste (juridische) kennis niet in huis is, kunt u bij ons terecht.

Om een beeld te geven van de verschillende onderwerpen waarvoor u de adviesdesk kunt benaderen hebben wij een aantal onderwerpen opgesomd. Deze lijst is niet limitatief.

Vastgoed

Grondzaken

Juridisch

Alle juridische vraagstukken die te maken hebben met vastgoed en grondzaken, zoals:

Mediation

In alle dossier die zich afspelen op het gebied van vastgoed en grondzaken waarbij de communicatie stroef verloopt of waar een conflict dreigt, kunnen wij u helpen door onze mediator in te zetten.

Hoe werkt het?

Heeft u een (juridische) adviesvraag op het gebied van vastgoed of grondzaken en bent u werkzaam bij een overheidsorganisatie? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Als het gaat om een korte vraag, waarvan de beantwoording niet meer dan 15 minuten tijd in beslag neemt,  dan wordt de vraag tijdens het tweewekelijks spreekuur op maandagmiddag van 14:00 tot 16:00 behandeld. Gaat het om een uitgebreidere adviesklus, dan wordt een offerte aangeboden tegen een vast tarief van € 85,- per uur. Dit tarief is een gemiddelde van de verschillende tarieven van onze adviseurs. Heeft u voorkeur voor een specifieke adviseur? Dan wordt het vaste uurtarief van deze adviseur in rekening gebracht.

Advies op afroep

Heeft u behoefte om regelmatig te kunnen sparren met één van onze adviseurs?  Of heeft u meerdere adviesvragen op de plank liggen? Dan kunt u ook op afroep gebruik maken van onze adviesdesk. Wij bieden u dan een afroepovereenkomst aan, op basis waarvan u al deze vragen aan onze adviesdesk kunt voorleggen. Bij iedere vraag wordt gekeken welke adviseur uw vraag het beste kan oppakken. De afroepovereenkomst wordt voor een flexibele periode aangegaan en biedt u de mogelijkheid om gedurende deze periode al uw vragen op het gebied van vastgoed en grondzaken voor te leggen tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Organisaties die al gebruik maakten van onze adviesdesk

Vraag indienen adviesdesk

Ons spreekuur vindt iedere even week plaats op maandag van 14.00 tot 16.00 uur. Korte vragen dient u de week voor het desbetreffende spreekuur in te dienen om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Klik hier voor ons privacybeleid.