Adviesdesk vastgoed en grondzaken

Metafoor adviseert u graag!

Metafoor is naast detachering ook groot in het adviseren op het gebied van vastgoed en grondzaken. Onze adviseurs worden door gemeenten, provincies en waterschappen regelmatig gevraagd om advies te geven. Om in de toenemende vraag van onze klanten te voorzien, hebben wij de adviesdesk ontwikkeld.

Waarom kiezen voor onze adviseurs?

Ons team van adviseurs is breed opgeleid, heeft ruime ervaring en is werkzaam bij verschillende overheidsinstellingen. Zij zijn bekend met de gang van zaken en werkwijze binnen decentrale overheden en specialiseren zich daarnaast in verschillende onderwerpen binnen ons vakgebied. Onze adviseurs zijn onderdeel van een hecht team dat goed kan samenwerken. Dat maakt het mogelijk om maatwerk te leveren.

Waarvoor kunt u bij de Adviesdesk terecht?

Onze adviseurs kunnen dienen als sparringpartner, meedenken bij het zoeken naar passende oplossingen of een dossier volledig overnemen. Ook met algemene (juridische) vragen op het gebied van vastgoed en grondzaken,  of tijdrovende klussen waarvoor de juiste (juridische) kennis niet in huis is, kunt u bij ons terecht.

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van maatschappelijk vastgoed en grondzaken
U profiteert van de kennis en ervaring
U profiteert van de kennis en ervaring van ons gehele team (circa 60 ervaren en vakbekwame juristen en adviseurs)
vakgebied en gericht op de gebruiker
Onze software is ontwikkeld vanuit onze jarenlange expertise in het vakgebied en gericht op de gebruiker
Wij gaan voor een langdurig partnerschap
Wij gaan voor een langdurig partnerschap met onze klanten

Onze adviseurs kunnen u helpen bij de volgende onderwerpen

Juridisch
Vastgoed

Hoe werkt het?

Heeft u een (juridische) adviesvraag op het gebied van vastgoed of grondzaken en bent u werkzaam bij een overheidsorganisatie? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Na het indienen van een adviesvraag ontvangt u direct een ontvangstbevestiging en neemt de behandelend adviseur binnen zeven werkdagen contact met u op over de inhoudelijke behandeling. De adviesklus wordt behandeld tegen een vast tarief van € 105,- per uur, exclusief BTW en exclusief 6% kantoorkosten. De voordelen van de adviesdesk voor u op een rij: 

  • Metafoor adviseurs werken efficiënt, duidelijk en wetenschappelijk onderbouwd
  • Onze adviseurs geven een frisse, kritische blik door uitdagende vragen te stellen en creatieve oplossingen aan te rijken
  • Wij werken flexibel (niet tijd en plaats afhankelijk)
  • Onze adviseurs combineren een hoge mate van politieke sensitiviteit met onafhankelijk, sterk en kritisch advies
  • Wij zijn specialisten op het gebied van vastgoed en grondzaken binnen overheid
  • Voordelig tarief ten opzichte van bijvoorbeeld advocatenkantoren
  • Middels onze adviesdesk maakt u gebruik van kennis van alle adviseurs tezamen, in plaats van één adviseur

Advies op afroep

Heeft u behoefte om regelmatig te kunnen sparren met één van onze adviseurs?  Of heeft u meerdere adviesvragen op de plank liggen? Dan kunt u ook op afroep gebruik maken van onze adviesdesk. Wij bieden u dan een afroepovereenkomst aan, op basis waarvan u al deze vragen aan onze adviesdesk kunt voorleggen. Bij iedere vraag wordt gekeken welke adviseur uw vraag het beste kan oppakken. De afroepovereenkomst wordt voor een flexibele periode aangegaan en biedt u de mogelijkheid om gedurende deze periode al uw vragen op het gebied van vastgoed en grondzaken voor te leggen tegen een vooraf afgesproken uurtarief.

Organisaties die al gebruik maakten van onze adviesdesk

Vraag indienen adviesdesk