Basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring

Basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring

Heeft uw organisatie behoefte aan een basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring? Na de cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle basiskennis met betrekking tot in gebruik genomen snippergroen –en blauw percelen. Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die aan het begin van hun carrière op de vastgoedafdeling van een overheidsorganisatie staan. De cursus wordt verzorgd door één van onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring

De cursus duurt één dag en is als volgt ingedeeld:

Ochtendprogramma
We starten met het bespreken van de definitie van snippergroen en snipperblauw. Vervolgens wordt ons stappenplan tijdens een snippergroen- of snipperblauwproject behandeld. Hierbij gaan wij onder andere dieper in op het inventariseren van in gebruik genomen snippers en de communicatie met bewoners. Denk hierbij aan het schrijven van een eerste aanschrijvingsbrief en het organiseren van bewonersavonden.

Middagprogramma
In de middag zullen wij ingaan op het leerstuk van verjaring van eigendom. Wanneer is er wel of geen sprake van verjaring? Waar ligt de wettelijke basis? En wat zegt de jurisprudentie? Deze theorie wordt behandeld aan de hand van praktijkvoorbeelden en casussen.

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van het programma.

Organisatie basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring

De basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring duurt van 09.00 tot 16.30 uur. Uiteraard is er tijd voor een lunchpauze en worden  er één of meerdere koffiemomenten ingelast.

Locatie
Als u over een ruimte met beamer beschikt, is het mogelijk om deze cursus in company te verzorgen. Indien u de cursus graag buiten de deur wilt volgen, dan stelt Metafoor Vastgoed en Software  graag haar locatie in Dronten aan u ter beschikking. Wij beschikken over een grote vergader/conferentieruimte met professionele presentatiemiddelen. Daarnaast verzorgen wij koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers.

Hand-out en certificaat van deelname
Na afloop van de basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring ontvangen de cursisten een hand-out met de presentaties en casussen én wordt er een certificaat uitgereikt.

Basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring van Metafoor

Heeft u vragen over de basiscursus snippergroen, snipperblauw en verjaring? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@metafoorvastgoed.nl. Wilt u deze basiscursus aanvragen voor uw gemeente? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier, wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klik hier voor ons privacybeleid.