Basiscursus vastgoed en grondzaken | Metafoor vastgoed

Basiscursus Vastgoed en Grondzaken

Heeft uw organisatie behoefte aan een basiscursus vastgoed en grondzaken? Na de tweedaagse cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle basiskennis met betrekking tot vastgoed en grondzaken. Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor medewerkers van overheidsorganisaties die aan het begin van hun carrière op de vastgoedafdeling staan. De cursus wordt verzorgd door onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud cursus vastgoed en grondzaken

Tijdens de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Bij In Company trainingen kunnen bepaalde aanvullende onderwerpen in het programma worden opgenomen en/of bepaalde onderwerpen juist achterwege gelaten worden.

Organisatie cursus vastgoed en grondzaken

Beide dagen starten om 8.45 uur en eindigen om 16.45 uur, met ruimte voor een lunchpauze en twee korte koffie en thee pauzes. Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de basiscursus vastgoed en grondzaken ontvangen de cursisten een hand-out met de presentaties en casussen én wordt er een certificaat uitgereikt.

LocatieDataKostenAanmelden?
Zwolle06 en 13 februari 2020€949,- excl. BTWNiet meer mogelijk
‘s-Hertogenbosch18 en 25 juni 2020€949,- excl. BTWNiet meer mogelijk
Leiden3 en 10 september 2020€949,- excl. BTWNiet meer mogelijk
Amersfoort*5 en 12 november 2020*€949,- excl. BTWKlik hier
In companyNader te bepalenOp aanvraagKlik hier

*Onder voorbehoud

Ervaringen met onze cursus

Basiscursus Vastgoed en Grondzaken van Metafoor

Heeft u vragen over de cursus vastgoed en grondzaken? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@www.metafoorvastgoed.nl. Ook kunt u via onderstaande button het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.