Basiscursus Vastgoed op Orde - Metafoor Vastgoed en Software

Basiscursus Vastgoed op Orde

Wilt u de vastgoedportefeuille van uw gemeente op orde brengen maar weet u niet waar te beginnen? Wij bieden u met de Basiscursus Vastgoed op Orde de juiste handvatten om te starten. De cursus wordt verzorgd door onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud Basiscursus Vastgoed op Orde

Tijdens de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Bij In Company trainingen kunnen bepaalde aanvullende onderwerpen in het programma worden opgenomen en/of bepaalde onderwerpen juist achterwege gelaten worden.

Organisatie Basiscursus Vastgoed op Orde

De cursusdag start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur, met ruimte voor een lunchpauze en twee korte koffie en thee pauzes. Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de Basiscursus Vastgoed op Orde ontvangen de cursisten een hand-out met de presentaties en casussen én wordt er een certificaat uitgereikt.

Aanpassing online:

De online cursus zal op een andere wijze worden ingedeeld, zodat de aandacht en concentratie tijdens de gehele cursus behouden wordt. De basiscursus vastgoed op orde wordt gegeven in één dagdeel van 9.30 uur tot 14.30 uur.

Naar aanleiding van de behandelde theorie krijgen de deelnemers na de cursus een week de tijd casussen en vragen aan te leveren via de mail. Aan de hand van het aangeleverde, zal een nieuwe meeting worden ingepland via Teams om de casussen en vragen te behandelen. Deze sessie zal ongeveer twee uur duren en in overleg met de deelnemers worden gepland.

LocatieDataKostenAanmelden?
Online22 april 2021€549,- excl. BTWNiet meer mogelijk
Online25 mei 2021€549,- excl. BTWKlik hier
Leiden21 september 2021€599,- excl. BTWKlik hier
Amersfoort18 november 2021€599,- excl. BTWKlik hier

Deze cursus is ook te volgen in combinatie met de Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken.

Basiscursus Vastgoed op Orde van Metafoor

Heeft u vragen over de cursus vastgoed en grondzaken? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@metafoorvastgoed.nl. Wilt u de Basiscursus Vastgoed op Orde aanvragen voor uw gemeente? Stuur dan een mail voor een Incompany aanvraag.