Basiscursus Vastgoed op Orde

Schrijf u nu in!

Wilt u de vastgoedportefeuille van uw gemeente op orde brengen maar weet u niet waar te beginnen? Wij bieden u met de Basiscursus Vastgoed op Orde de juiste handvatten om te starten. De cursus wordt verzorgd door onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud Basiscursus Vastgoed op Orde

Tijdens de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Bij In Company trainingen kunnen bepaalde aanvullende onderwerpen in het programma worden opgenomen en/of bepaalde onderwerpen juist achterwege gelaten worden. Neem voor in company trainingen contact op met: 088 – 00 66 100.

Organisatie Basiscursus Vastgoed op Orde

Op het moment zijn wij bezig met het vernieuwen van het programma voor de Basiscursus Vastgoed op Orde. Bij interesse in deze cursus vragen wij u het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen daarna contact met u opnemen zodra meer bekend is over het programma en de cursusdagen van deze cursus. 

Interesse Basiscursus Vastgoed op Orde

Basiscursus Vastgoed op Orde van Metafoor

Heeft u vragen over de cursus vastgoed op orde? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@www.metafoorvastgoed.nl. Wilt u de Basiscursus Vastgoed op Orde aanvragen voor uw gemeente? Stuur dan een mail voor een Incompany aanvraag.

Basiscursus Vastgoed op Orde