Basiscursus Vastgoed op Orde

Metafoor adviseert u graag!

Wilt u de vastgoedportefeuille van uw gemeente op orde brengen maar weet u niet waar te beginnen? Wij bieden u met de Basiscursus Vastgoed op Orde de juiste handvatten om te starten. De cursus wordt verzorgd door onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud Basiscursus Vastgoed op Orde

Tijdens de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Bij In Company trainingen kunnen bepaalde aanvullende onderwerpen in het programma worden opgenomen en/of bepaalde onderwerpen juist achterwege gelaten worden. Neem voor in company trainingen contact op met: 088 – 00 66 100.

Organisatie Basiscursus Vastgoed op Orde

De cursusdag start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur, met ruimte voor een lunchpauze en twee korte koffie en thee pauzes. Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de Basiscursus Vastgoed op Orde ontvangen de cursisten een hand-out met de presentaties en casussen én wordt er een certificaat uitgereikt.
Locatie Data Kosten
Amersfoort 18 november 2021 €599,- excl. BTW
Deze cursus is ook te volgen in combinatie met de Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken.

Niet meer mogelijk.

Basiscursus Vastgoed op Orde van Metafoor

Heeft u vragen over de cursus vastgoed en grondzaken? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@www.metafoorvastgoed.nl. Wilt u de Basiscursus Vastgoed op Orde aanvragen voor uw gemeente? Stuur dan een mail voor een Incompany aanvraag.

Basiscursus Vastgoed op Orde