De 8 voordelen van de Adviesdesk

8 voordelen van de adviesdesk

Onze adviesdesk is inmiddels meerdere maanden live en mag voor meerdere opdrachtgevers verscheidene adviesvragen behandelen. Dit zijn adviesvragen over allerlei (juridische) onderwerpen binnen het vastgoed en grondzaken zoals huur, pacht, (juridisch) vastgoedbeleid, duurzaamheid, verjaring en nog veel meer. 

Eerder deze maand blikten we terug op afgelopen periode en keken we naar de toekomst van onze adviesdesk samen met coördinator Alex in een ander artikel, maar waarom zou u moeten kiezen voor onze adviesdesk? 

Als het aan de coördinator van de adviesdesk ligt, zouden hier nu honderden reden staan waarom u moet kiezen voor de adviesdesk van Metafoor. Alleen zijn dat er toch echt te veel om op te noemen, gaf hij zelf toe. Daarom hebben wij voor u de acht voordelen van onze Adviesdesk Vastgoed en Grondzaken op een rijtje gezet:

Een mooie set aan voordelen van de adviesdesk en redenen waarom u bij Metafoor Vastgoed en Software aan het juiste adres bent als u met een juridisch of vastgoedgerelateerd vraagstuk zit.

Heeft u een juridisch of vastgoedvraagstuk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@metafoorvastgoed.nl. Of dien uw vraag direct in, via onze adviesdesk.