De lancering van KavelverkoopOnline, dé tool voor efficiënte uitgifte van kavels

Kavelverkooponline, software bij kaveluitgifte

Na een klein jaar ontwikkelen samen met enkele gemeenten is eindelijk onze nieuwste softwaretool KavelverkoopOnline helemaal klaar voor gebruik. KavelverkoopOnline is een tool die inzicht creëert en werk uit handen neemt tijdens het gehele administratieve proces van kaveluitgifte. De tool helpt bij het bijhouden van dossiers en termijnen. Wij lanceerden KavelverkoopOnline op 11 september in hotel Van der Valk, te Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomst deelden wij ook onze expertise en ervaring rondom kaveluitgifte.

Het ontstaan van KavelverkoopOnline

Metafoor Vastgoed en Software heeft jarenlange ervaring op het gebied van kaveluitgifte. Onze adviseurs hebben al veel gemeenten in Nederland ondersteuning geboden bij het proces van de verkoop van kavels. Deze kennis en ervaring is gebruikt om een tool te ontwikkelen waarin gemeenten de stappen tijdens de verkoop van kavels op een overzichtelijke manier kunnen registreren, wat het proces rondom kaveluitgifte vergemakkelijkt.

De lancering

De lancering van onze nieuwste softwaretool vond twee weken geleden plaats. Nadat we de tool al bij twee gemeenten hebben geïmplementeerd, was dit de eerste presentatie van ons programma. We ontvingen een groep juristen en uitgiftemedewerkers van verschillende gemeenten die nieuwsgierig waren naar het programma en wilden sparren over de uitgifte van kavels.

De bijeenkomst ging van start met een voorstelronde en een uitleg over de uitgifte van bedrijven-, woningbouw- en projectbouwkavels door Hendrika en Vera. Tijdens dit eerste deel was er ruimte om met elkaar te sparren en ervaringen uit te wisselen. Het was erg interessant om kennis met elkaar te delen.

Na een korte koffiepauze gaf Vera de aanwezigen een demo van de softwaretool KavelverkoopOnline. Het programma werd erg goed ontvangen. In het bijzonder vielen de overzichten binnen de tool en de aanvulling op de bestaande systemen op. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch. Tijdens de lunch was er de gelegenheid om met elkaar na te praten.