Denise van der Veer


Denise van der Veer

Functie
Vastgoedadviseur
Specialisme
Snippergroen, Vastgoed en Grondzaken
Opleiding
HBO Vastgoed en Makelaardij

Projecten/ervaring

Gemeente Bergen op Zoom

In februari 2019 tot heden ben ik werkzaam als Adviseur Grondzaken bij de gemeente Bergen op Zoom. Binnen deze functie behandel ik uiteenlopende vragen vanuit de organisatie inzake grondzaken, behandel ik zelfstandig dossiers, stel ik verkoop-, verhuur- en pachtovereenkomsten op.

Gemeente Moerdijk

In juli 2019 tot en met maart2020 was ik werkzaam als adviseur vastgoed bij de gemeente Moerdijk. Binnen deze functie heb ik als enige aanspreekpunt binnen de gemeente gefungeerd, dossier zelfstandig behandeld, contacten onderhouden met bewoners (particulier en zakelijk), verkoop-, verhuur-, pacht-, moestuin- en bruikleenovereenkomsten opgesteld, overige contracten opgesteld ( vaste parasolvoeten, telecommasten e.d.), verwerking van afgesloten contracten, zorgdragen voor facturatie aan gebruikers, zakelijke rechten gevestigd, adviesnota’s opgesteld, beroepen op verjaring beoordeeld en behandeld.

In maart 2020 tot en met mei 2020 was ik werkzaam als projectleider van het snippergroenproject bij de gemeente Moerdijk. Voortgang bewaken en bijsturen waar nodig. Daarnaast aanspreekpunt voor projectmedewerkers bij lasterige dossiers.

Gemeente Oegstgeest

In augustus 2019 tot en met mei 2020 was ik werkzaam als meewerkend Projectleider bij de gemeente Oegstgeest. Binnen deze functie heb ik als eerste aanspreekpunt binnen het project gefungeerd, de dossiers oneigenlijk grondgebruik zelfstandig behandeld, contact onderhouden met notaris en controleren notariële aktes, contacten onderhouden met gebruikers (particulier, zakelijk en woningcorporaties), verkoop-, verhuur-, pacht- en bruikleenovereenkomsten opgesteld, beroepen op verjaring beoordeeld en behandeld, op locatie controles uitgevoerd bij ontruimingen, contacten onderhouden met collega’s van diverse afdelingen voor de afhandeling van dossiers, voortgang oneigenlijk grondgebruik bewaakt en bijgestuurd waar nodig, besprekingen voortgang met projectleider van de gemeente en/ of wethouder, tussenrapportages en eindrapportages opgesteld.

Gemeente Etten-Leur

In mei 2019 tot en met juni 2020 was ik werkzaam als meewerkend Projectleider bij de gemeente Etten-Leur. Binnen deze functie heb ik als eerste aanspreekpunt binnen het project gefungeerd, de dossiers oneigenlijk grondgebruik zelfstandig behandeld, contact onderhouden met notaris en controleren notariële aktes, contacten onderhouden met gebruikers (particulier, zakelijk en woningcorporaties), verkoop-, verhuur-, pacht- en bruikleenovereenkomsten opgesteld, beroepen op verjaring beoordeeld en behandeld, op locatie controles uitgevoerd bij ontruimingen, contacten onderhouden met collega’s van diverse afdelingen voor de afhandeling van dossiers, voortgang oneigenlijk grondgebruik bewaakt en bijgestuurd waar nodig, besprekingen voortgang met projectleider van de gemeente en/ of wethouder, tussenrapportages en eindrapportages opgesteld.

Gemeente Capelle aan den IJssel

In 2019 was ik werkzaam als Medewerker Vastgoed en Grondzaken bij de gemeente Capelle aan den IJssel. Binnen deze functie heb ik (langlopende) dossiers met betrekking tot onrechtmatig grondgebruik afgehandeld, contact onderhouden met gebruikers (particulier, zakelijk en woningcorporaties), bij ieder dossier de grondgebruik situatie met de bewoners persoonlijk besproken op het gemeentehuis, zelfstandig dossiers behandeld, beroepen op verjaring beoordeeld, verkoop-, huur-, bruikleen- en adoptieovereenkomsten opgesteld, notariële aktes gecontroleerd.

Waterschap Brabantse Delta

In 2017 t/m 2019 was ik werkzaam als Adviseur Vastgoed bij het Waterschap Brabantse Delta. Binnen deze functie heb ik dossiers oneigenlijk grondgebruik zelfstandig behandeld, gecontroleerd op mogelijkheden tot verkoop of verhuur in verband met de keur, keringen, geplande EVZ, enz., bewonersbezoeken bij ieder dossier dat werd behandeld, contact onderhouden met notaris en controleren notariële aktes, contacten onderhouden met gebruikers (particulier, zakelijk, agrariërs), verkoop-, verhuur-, pacht- en bruikleenovereenkomsten opstellen, beoordelen en behandelen beroepen op verjaring, op locatie controles uitvoeren bij ontruimingen, contacten onderhouden met collega’s van diverse afdelingen voor de afhandeling van de dossiers, voortgang oneigenlijk grondgebruik bewaken en bijsturen waar nodig.

Gemeente Goeree-Overflakkee

In 2017 en 2018 was ik werkzaam als Juridisch medewerker Vastgoed op de afdeling Vastgoed bij de gemeente Goeree-Overflakkee. Binnen deze functie heb ik verkoopdossiers zelfstandig behandeld, verschillende vragen beantwoord over aankoop/ verkoop van gemeentegrond, zowel intern als extern, verzoeken tot aankoop gemeentegrond beoordeeld, geadviseerd over de mogelijkheden voor het tegengaan van oneigenlijk grondgebruik, diverse afdelingen geadviseerd over de mogelijkheden met de gemeentegrond, verkoopovereenkomsten opstellen, contact onderhouden met notaris en controleren notariële aktes, contacten onderhouden met bewoners, contact met nutsbedrijven over het vestigen van opstalrechten, adviesnota`s opstellen.

Gemeente Krimpen aan den Ijssel

In 2017 was ik werkzaam als adviseur oneigenlijk grondgebruik bij het snippergroenproject van de gemeente Krimpen aan den IJssel. Binnen dit project heb ik me met name ingezet voor de aanschrijvingen aan de burgers, dossierbehandeling van begin tot eind, opstellen overeenkomsten incl. de notariële overdrachten en de behandeling van verjaringsdossiers.

Gemeente Halderberge

In 2017 was ik werkzaam als adviseur oneigenlijk grondgebruik bij het snippergroenproject van de gemeente Halderberge. Binnen dit project heb ik me met name ingezet voor de dossierbehandeling van begin tot eind, overeenkomsten opgesteld incl. de notariële overdrachten.

Denise vertelt…

Mijn naam is Denise van der Veer en ik ben woonachtig te Sommelsdijk, op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. In 2016 heb ik mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond. Naast de afronding van mijn studie in 2016 ben ik werkzaam geweest als junior vastgoedadviseur bij Groenservice Zuid-Holland (Staatsbosbeheer). Per 1 januari 2017 ben ik werkzaam bij Metafoor Vastgoed en Software, waar ik de mogelijkheid krijg om mijn opgedane kennis toe te passen en verder te ontwikkelen.

In mijn vrije tijd doe ik één keer per week een poging om mijn skitechniek te verbeteren en doe ik met regelmaat een MTB route aan. Verder ga ik graag uit eten en ben ik zomers in mijn vrije tijd vaak te vinden op het strand of bij een strandtent om lekker te relaxen.

Contact opnemen met Denise

E-mailadres:
Denise.van.der.Veer@metafoor.nl

Telefoonnummer:
0630117736