Detachering in vastgoedadviseurs | Metafoor Vastgoed en Software

Detachering vastgoedadviseurs

Sinds de oprichting van Metafoor Vastgoed en Software in 1995 zijn wij naast een adviesbureau ook een landelijk opererend detacheringsbureau. Daarbij zorgen wij dat de juiste vastgoedadviseurs bij de juiste opdrachtgevers aan de slag kunnen. Deze specialisten maken deel uit van het team van Metafoor of ons uitgebreide bestand van ZZP’ers. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in beleidsadviesvastgoedadvies en juridisch advies en hebben veel ervaring in projecten als vastgoedbeheer, snippergroensnipperblauw, vrije kaveluitgifte en erfpacht.

Gedragskompas FRIS

In 2014 is voor Metafoor Vastgoed en Software een gedragskompas bepaald. Metafoor Vastgoed en Software is een enthousiaste organisatie met Focus op de klant. Onze professionals zijn er op gericht om het optimale Resultaat te behalen. Dit bereiken wij door Initiatief te tonen en slimme oplossingen, zoals adviesproducten en tools aan te dragen. Wij streven naar een langdurig partnership met collega en klant, waarbij Samenwerking en het delen van kennis centraal staat.

Waarom kiest u voor vastgoedadviseurs van Metafoor?

Vastgoedadviseurs van Metafoor

Bent u als gemeente, waterschap of andere overheidsorganisatie op zoek naar vastgoedadviseurs? Bekijk hier onze adviseurs of neem contact met ons op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te e-mailen naar info@www.metafoorvastgoed.nl. Ook kunt u bij interesse het contactformulier invullen. Bent u een vastgoedadviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Contact opnemen

    Klik hier voor ons privacybeleid.