Detachering vastgoedadviseurs

Metafoor adviseert u graag!

Sinds de oprichting van Metafoor Vastgoed en Software in 1995 zijn wij naast een adviesbureau ook een landelijk opererend detacheringsbureau. Daarbij zorgen wij dat de juiste vastgoedadviseurs bij de juiste opdrachtgevers aan de slag kunnen. Deze specialisten maken deel uit van het team van Metafoor of ons uitgebreide bestand van ZZP’ers. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in beleidsadviesvastgoedadvies en juridisch advies en hebben veel ervaring in projecten als vastgoedbeheer, snippergroensnipperblauw, vrije kaveluitgifte en erfpacht.

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van maatschappelijk vastgoed en grondzaken
U profiteert van de kennis en ervaring
U profiteert van de kennis en ervaring van ons gehele team (circa 60 ervaren en vakbekwame juristen en adviseurs)
vakgebied en gericht op de gebruiker
Onze software is ontwikkeld vanuit onze jarenlange expertise in het vakgebied en gericht op de gebruiker
Wij gaan voor een langdurig partnerschap
Wij gaan voor een langdurig partnerschap met onze klanten

Gedragskompas FRIS

In 2014 is voor Metafoor Vastgoed en Software een gedragskompas bepaald. Metafoor Vastgoed en Software is een enthousiaste organisatie met Focus op de klant. Onze professionals zijn er op gericht om het optimale Resultaat te behalen. Dit bereiken wij door Initiatief te tonen en slimme oplossingen, zoals adviesproducten en tools aan te dragen. Wij streven naar een langdurig partnership met collega en klant, waarbij Samenwerking en het delen van kennis centraal staat.

Waarom kiest u voor vastgoedadviseurs van Metafoor?
Detachering vastgoedspecialisten
Vastgoedadviseurs van Metafoor

Bent u als gemeente, waterschap of andere overheidsorganisatie op zoek naar vastgoedadviseurs? Bekijk hier onze adviseurs of neem contact met ons op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te e-mailen naar info@www.metafoorvastgoed.nl. Ook kunt u bij interesse het contactformulier invullen. Bent u een vastgoedadviseur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Contact opnemen

Zij gingen u voor

Gemeente Weststellingwerf, gebruiker vastgoedbeheersysteem VBSonline
Gemeente Weststellingwerf

“De adviseurs van Metafoor hebben veel kennis en ervaring. Men heeft al in verschillende keukens gekeken en vaker met het bijltje gehakt."

Klaas Oosterveld - Teamleider Vastgoed en Grondzaken

Gemeente Hardenberg, vastgoedbeheersysteem VBSonline
Gemeente Hardenberg

“Contacten met Metafoor zijn prima, ik ben enthousiast over VBS, de adviseur doet wat ze moet doen en is administratief heel sterk, zeer punctueel.”

Edwin de Wit - Medewerker afdeling financiën

Gemeente Heerenveen, vastgoedbeheersysteem
Gemeente Heerenveen

"Ik ben echt heel tevreden, de adviseurs van Metafoor weten de weg, voor mijn gevoel zitten ze hier al jaren. De communicatie met Metafoor is ook heel prettig."

Dirk-Jan de Goede - Rentmeester