Is Sandra de perfecte adviseur voor uw organisatie?

Is Sandra de perfecte adviseur voor uw organisatie?

Dit is Sandra. Sandra werkt via een adviesbureau voor een gemeente in het noorden van het land. Sandra werkt het liefst alleen, op haar eigen eilandje. Het interesseert haar niet veel wat haar team denkt, doet of voelt. Sandra doet haar werk op haar eigen manier, wat een ander daar ook van vindt. Zolang ze haar uurtjes maakt en het adviesbureau waarvoor ze werkt haar betaalt, vindt ze het al snel goed. Om 5 uur trekt ze de deur van het gemeentehuis achter zich dicht en laat ze de boel lekker de boel. Iedere gemeente wil wel een adviseur als Sandra, toch? Toch?!

Nou.. Nee! Een gemeente mag verwachten dat externe adviseurs meedenken. Dat ze net dat stapje extra zetten om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dat ze hun eigen kwaliteiten, maar ook zeker de kwaliteiten van hun achterban benutten. Een behulpzame adviseur die kennis deelt, ondersteuning biedt en samenwerking centraal stelt.

Een adviseur van Metafoor dus!

Onze adviseurs dragen onze kernwaarden uit: FRIS. Dit betekent dat onze adviseurs enthousiast zijn met focus op de klant. Onze professionals zijn er op gericht het optimale resultaat te behalen. Dit bereiken wij door initiatief te tonen en slimme oplossingen aan te dragen. Wij streven naar een langdurig partnerschap met collega en klant. Hierbij staat samenwerking en kennisdelen centraal.

Heeft uw gemeente behoefte aan een adviseur die meewerkt IN de organisatie in plaats van VOOR de organisatie? Neem dan contact met ons op.

Let op: onze adviseurs leveren gevraagd én ongevraagd advies vanuit hun expertise en ervaring!