Juridisch spreekuur vastgoed en grondzaken - Metafoor

Juridisch spreekuur vastgoed en grondzaken

Metafoor is naast detachering ook groot in het adviseren op het gebied van vastgoed en grondzaken. Onze adviseurs worden door gemeenten, provincies en waterschappen regelmatig gevraagd om advies te geven in losse dossiers. Om die reden starten wij met een tweewekelijks spreekuur op maandag van 14:00 tot 16:00 uur. Heeft u een (juridische) vraag op het gebied van vastgoed of grondzaken en bent u werkzaam bij een overheidsorganisatie? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Eén van onze adviseurs neemt dan tijdens het spreekuur contact met u op.

Onze adviseurs kunnen u helpen bij de volgende onderwerpen:

Vastgoed

Grondzaken

Juridisch

Alle juridische vraagstukken die te maken hebben met vastgoed en grondzaken, zoals:

*Deze lijst met onderwerpen is niet limitatief.

Nader onderzoek nodig?

Wij reserveren voor ieder telefoongesprek tijdens het spreekuur 20 minuten in onze agenda. Indien uw vraag niet tijdens het spreekuur beantwoord kan worden, omdat nader onderzoek of het opstellen van een uitgebreid advies nodig is, kunnen wij u een offerte aanbieden tegen een vast uurtarief van € 85,00 per uur. Eén van onze adviseurs neemt uw vraag dan binnen twee weken in behandeling.

Inschrijven volgend spreekuur

Ons spreekuur vindt iedere even week plaats op maandag van 14.00 tot 16.00 uur. U dient zich de week voor het desbetreffende spreekuur aan te melden om deel te kunnen nemen.

Klik hier voor ons privacybeleid.