Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken

Schrijf u nu in!

Heeft uw organisatie behoefte aan een juridische basiscursus vastgoed en grondzaken? Na de tweedaagse cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle juridische basiskennis met betrekking tot vastgoed en grondzaken. Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor medewerkers van overheidsorganisaties die aan het begin van hun carrière op de vastgoedafdeling staan. De cursus wordt verzorgd door onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud juridische cursus vastgoed en grondzaken

Tijdens de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Bij Incompany trainingen kunnen bepaalde aanvullende onderwerpen in het programma worden opgenomen en/of bepaalde onderwerpen juist achterwege gelaten worden. Neem voor incompany trainingen contact op met 088 – 00 66 100 of mail naar info@metafoorvastgoed.nl.

Organisatie juridische cursus vastgoed en grondzaken

Beide dagen starten om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur, met ruimte voor een lunchpauze en twee korte koffie en thee pauzes. Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de basiscursus vastgoed en grondzaken ontvangen de cursisten een hand-out met de presentaties en casussen én wordt er een certificaat uitgereikt.

LocatieDataKosten
Amsterdam9 en 16 februari 2023€1199,- excl. BTW
Zwolle6 en 13 april 2023€1199,- excl. BTW
Vught9 en 16 november 2023€1199,- excl. BTW

Aanmelden voor de cursus in februari is niet meer mogelijk. 

Aanmelden voor de cursus in april is niet meer mogelijk.

Aanmelden Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken november 2023

  • Factuurgegevens