Basiscursus vastgoed en grondzaken | Metafoor vastgoed

Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken

Heeft uw organisatie behoefte aan een juridische basiscursus vastgoed en grondzaken? Na de tweedaagse cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle juridische basiskennis met betrekking tot vastgoed en grondzaken. Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor medewerkers van overheidsorganisaties die aan het begin van hun carrière op de vastgoedafdeling staan. De cursus wordt verzorgd door onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud juridische cursus vastgoed en grondzaken

Tijdens de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Bij In Company trainingen kunnen bepaalde aanvullende onderwerpen in het programma worden opgenomen en/of bepaalde onderwerpen juist achterwege gelaten worden.

Organisatie juridische cursus vastgoed en grondzaken

Beide dagen starten om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur, met ruimte voor een lunchpauze en twee korte koffie en thee pauzes. Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de basiscursus vastgoed en grondzaken ontvangen de cursisten een hand-out met de presentaties en casussen én wordt er een certificaat uitgereikt.

LocatieDataKostenAanmelden?
‘s-Hertogenbosch11 en 18 mei 2021€949,- excl. BTWKlik hier
Leiden7 en 14 september 2021€949,- excl. BTWKlik hier
Amersfoort4 en 11 november 2021€949,- excl. BTWKlik hier

Deze cursus kan worden uitgebreid met een derde cursusdag: Basiscursus Vastgoed op Orde.

Ervaringen met onze cursus

Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken van Metafoor

Heeft u vragen over de cursus vastgoed en grondzaken? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@www.metafoorvastgoed.nl. Wilt u de Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken aanvragen voor uw gemeente? Stuur dan een mail met een Incompany aanvraag.