Juridische Basiscursus Vastgoed en Grondzaken

Metafoor adviseert u graag!

Heeft uw organisatie behoefte aan een juridische basiscursus vastgoed en grondzaken? Na de tweedaagse cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle juridische basiskennis met betrekking tot vastgoed en grondzaken. Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor medewerkers van overheidsorganisaties die aan het begin van hun carrière op de vastgoedafdeling staan. De cursus wordt verzorgd door onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud juridische cursus vastgoed en grondzaken

Tijdens de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Bij In Company trainingen kunnen bepaalde aanvullende onderwerpen in het programma worden opgenomen en/of bepaalde onderwerpen juist achterwege gelaten worden. Neem voor in company trainingen contact op met 088 – 00 66 100.

Organisatie juridische cursus vastgoed en grondzaken
Beide dagen starten om 9.00 uur en eindigen om 16.00 uur, met ruimte voor een lunchpauze en twee korte koffie en thee pauzes. Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de basiscursus vastgoed en grondzaken ontvangen de cursisten een hand-out met de presentaties en casussen én wordt er een certificaat uitgereikt.
Locatie Data Kosten
Leiden 7 en 14 september 2021 €949,- excl. BTW
Amersfoort 4 en 11 november 2021 €949,- excl. BTW

Deze cursus kan worden uitgebreid met een derde cursusdag: Basiscursus Vastgoed op Orde.