KavelverkoopOnline

KavelverkoopOnline

Metafoor Vastgoed en Software heeft jarenlange ervaring op het gebied van kaveluitgifte. Onze adviseurs hebben al bij veel gemeenten in Nederland ondersteund bij het proces van de verkoop van kavels. De softwareafdeling van Metafoor, die ook het VastgoedBeheerSysteem en SnippergroenOnline heeft ontwikkeld, is samen met specialisten op het gebied van kaveluitgifte om de tafel gegaan. Dit heeft geresulteerd in een eenvoudige en gebruiksvriendelijke web-applicatie die ondersteuning biedt bij de werkzaamheden tijdens kaveluitgifte.

Met KavelverkoopOnline krijgt u per dossier eenvoudig informatie over onder andere:

  • Beschikbaarheid van kavels
  • De status van lopende opties
  • Voortgang van verkoopprocedures

Alle gegevens vastgelegd op 1 plek

In KavelverkoopOnline worden alle uitgeefbare kavels van de gemeente geregistreerd. Van deze kavels kunnen alle kenmerken worden ingevoerd. Alle collega’s kunnen de status van een dossier opvragen en aanpassen. Ook kunt u alle contactmomenten die u met (potentiële) kopers heeft gehad vastleggen. Hierdoor blijf het verkoopproces overzichtelijk voor u en al uw collega’s. Wanneer geïnteresseerden een optie op een kavel hebben genomen, ontvangt u 3 weken voor de afloop van deze optie een melding. Vanuit KavelverkoopOnline kan er automatisch gefactureerd worden en brieven worden automatisch verstuurd. Tevens kunt u actiedata vastleggen en toewijzen aan collega’s via een Outlook agendaverzoek. In KavelverkoopOnline kunnen documenten aan dossiers worden gekoppeld en ook (potentiële) kopers kunnen aan deze dossiers worden gekoppeld. Met het dashboard in KavelverkoopOnline heeft u altijd realtime inzicht en wij kunnen Kavelverkooponline uiteraard ook koppelen aan uw eigen uitgiftekaart.

Wilt u efficiënter kavels verkopen?

Wanneer u kiest voor KavelverkoopOnline, zullen wij u uiteraard helemaal wegwijs maken in deze gebruiksvriendelijke tool.  Wilt u als gemeente het proces van kaveluitgifte efficiënter invullen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs om de KavelverkoopOnline toe te lichten en onze vastgoedsoftware aan u te presenteren.