Lunch & Learn

Schrijf u nu in!

Heeft u behoefte aan het actualiseren van uw kennis in een halve dag? Wilt u samen met vakgenoten leren van specialisten? Dan zijn onze Lunch & Learn’s aan u besteed. Tijdens onze Lunch & Learn’s geven we inzicht in (juridische) onderwerpen over vastgoed en grondzaken. Daarnaast zullen we verschillende praktijkcasussen behandelen. Doet u ook mee?

Deze bijeenkomst is exclusief voor medewerkers van overheidsorganisaties.

Inhoud Lunch & Learn

Onze Lunch & Learn’s duren een halve dag en starten om 09.30 uur. De sessie wordt van 13:00 tot 14:00 uur afgesloten met een lunch. Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers. Daarnaast is er voldoende ruimte om te sparren en vragen te stellen tijdens deze sessies.

U kunt geheel kosteloos deelnemen aan onze Lunch & Learn’s.

Organisatie Lunch & Learn

Op het moment hebben wij nog geen Lunch & Learn op de planning staan. Echter, bieden wij deze wel meermaals aan per jaar. Via het onderstaande formulier kunt u uw interesse kenbaar maken voor onze Lunch & Learn. Daarnaast kunt u een onderwerp aandragen waar u in geïnteresseerd zou zijn. Zodra er een Lunch & Learn op de planning staat zullen wij contact met u opnemen. 

Interesse Lunch & Learn

Lunch & Learn sessies van Metafoor

Heeft u vragen over onze Lunch & Learn’s? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@metafoorvastgoed.nl