Lunch & Learn: 'Actualiteiten huurrecht en inleiding fiscale aspecten bij huur'

Schrijf u nu in!

Heeft u behoefte aan het actualiseren van uw kennis over huurrecht en wilt u leren over de beginselen van de fiscale aspecten bij huur? Wilt u samen met vakgenoten leren van twee specialisten? Dan is onze Lunch & Learn aan u besteed. Tijdens onze Lunch & Learn ‘Actualiteiten huurrecht en inleiding fiscale aspecten bij huur’ geven we inzicht in zaken zoals: het Didam-arrest, regulering middenhuur, omzetbelasting en opteren voor belaste huur. Daarnaast zullen we verschillende praktijkcasussen behandelen. Doet u ook mee?

Deze bijeenkomst is exclusief voor medewerkers van overheidsorganisaties.

Inhoud Lunch & Learn

De Lunch & Learn sessie duurt van 9:30 tot 14:00 uur en is als volgt ingedeeld:

De ochtend start met kennisdeling over het Didam-arrest en de gevolgen voor (af)lopende huurovereenkomsten. Vervolgens zal het wetsvoorstel goed verhuurderschap worden behandeld gevolgd door regulering middenhuur en wet verbeteren van de huurbescherming voor huurders van ligplaatsen. Daarna zal de inleiding omzetbelasting en opteren voor belaste verhuur worden behandeld. Tot slot sluiten we de sessie af met een lekkere lunch. 

Organisatie Lunch & Learn

De Lunch & Learn: ‘Actualiteiten huurrecht en inleiding fiscale aspecten bij huur’ duurt een halve dag en start om 09.30 uur. De sessie wordt van 13:00 tot 14:00 uur afgesloten met een lunch. Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers.

LocatieDataKosten
Van der Valk Houten18 oktoberKosteloos

De Lunch & Learn zal plaatsvinden bij een minimum van acht aanmeldingen. 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Lunch & Learn sessies van Metafoor

Heeft u vragen over de Lunch & Lean: ‘Actualiteiten huurrecht en inleiding fiscale aspecten bij huur’? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@metafoorvastgoed.nl