Marian Mulder


Marian Mulder

Functie
Algemeen Manager/Adviseur
Specialisme
Management, Sales, Bestuurlijk advies, Vastgoedbeheer, Snippergroen en Verjaring, Pacht, Privaatrecht
Opleiding
Bachelor Bedrijfskunde, Management & Sales Development, Privaatrecht, HBO Makelaardij en Vastgoed

Projecten/ervaring

Adviseur in de vastgoedsector

 

Ik ben al 15 jaar actief als adviseur in vastgoedsector bij de (semi)-overheid. Sinds 2011 ben ik Algemeen Manager van Metafoor Vastgoed en Software. In deze functie ondersteun en coach ik de adviseurs waar nodig. Af en toe mag ik zelf nog als adviseur bij de complexere vraagstukken aan de slag.

Op basis van mijn jarenlange ervaring opgedaan binnen de semioverheid heb ik een goede sensor ontwikkelt voor de politieke belangen. Daarmee ben ik een goede sparringpartner voor de opdrachtgever bij de vele vraagstukken omtrent gemeentelijke eigendommen.

Voor dat een project van start gaat moet er vaak eerst draagvlak gecreëerd worden en in bepaalde gevallen is bestuurlijke goedkeuring vereist. Ik adviseer de opdrachtgever in dit voortraject. Hoe creëren we draagvlak, wat zijn de risico’s, wat zijn personele en financiële consequenties, etc.

 

Marian vertelt…

In november 2005 ben ik als vastgoedadviseur bij Metafoor komen te werken. Hiervoor werkte ik ruim vijf voor het ministerie van Financiën, dienst der Domeinen, waar mijn interesse voor vastgoedbeheer is ontstaan. Bij Metafoor kreeg ik de kans om naast mijn vastgoedkennis ook management-skills te ontdekken. Ik heb deelgenomen aan het Management Trainee Programma van de KMM Academy, de holding waar Metafoor deel van uitmaakt. In 2008 werd ik afdelingsmanager van team vastgoed en vanaf 2011 is dit onderdeel als apart businessunit afgesplitst van haar huidige zusterbedrijf Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling. Vanaf 2010 heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd  op het gebied van management, marketing en sales.

Contact opnemen met Marian

E-mailadres:
Marian.Mulder@metafoor.nl

Telefoonnummer:
0629023481