Metafoor aanwezig op het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019

Metafoor aanwezig op Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019

Op donderdag 28 november vond het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019 (NCBOR) plaats. Tijdens dit congres waren veel professionals aanwezig die werkzaam zijn in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Namens Metafoor Vastgoed en Software waren Jantine en Peter aanwezig. Metafoor had een stand ingericht waar bezoekers kennis konden opdoen over Snippergroen en oneigenlijk grondgebruik.

Veel herkenning op het gebied van snippergroen

De beheerders in de openbare ruimte herkennen het probleem van ‘landjepik’ in de openbare ruimte erg goed. Vaak wordt hiervan ook wel melding gemaakt bij de gemeente, echter hier ontbreekt het vaak aan capaciteit en prioriteit om actief te handhaven. Vooral bij herinrichtingsprojecten lopen de beheerders er veel tegen aan dat het oneigenlijk grondgebruik de nieuwe plannen van de gemeente in de weg zitten. De bewezen projectaanpak van Metafoor zou hier een goede oplossing voor kunnen zijn.

Winactie verjaringstaart

Uiteraard hadden wij weer een mooie winactie bedacht, waarbij bezoekers van onze stand kans maakten op onze ‘Verjaringstaart’. Inmiddels hebben we drie winnaars uitgekozen:

  • Gemeente Langedijk
  • Gemeente Hoeksche Waard
  • Provincie Noord-Holland

De taarten zullen volgende week afgeleverd worden bij de juiste afdeling van de organisaties.