Metafoor Backoffice

Metafoor adviseert u graag!

Het administratief beheer van de gemeentelijke vastgoedportefeuille kost vaak veel tijd en inspanning. Met Metafoor Backoffice nemen onze medewerkers het beheer volledig voor u uit handen. Zo is uw vastgoedbeheer altijd op orde, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken. Met Metafoor Backoffice:

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van maatschappelijk vastgoed en grondzaken
U profiteert van de kennis en ervaring
U profiteert van de kennis en ervaring van ons gehele team (circa 60 ervaren en vakbekwame juristen en adviseurs)
vakgebied en gericht op de gebruiker
Onze software is ontwikkeld vanuit onze jarenlange expertise in het vakgebied en gericht op de gebruiker
Wij gaan voor een langdurig partnerschap
Wij gaan voor een langdurig partnerschap met onze klanten

Wat levert Metafoor Backoffice op?

Omdat contracten niet altijd worden geïndexeerd of zelfs niet worden gefactureerd, lopen gemeenten inkomsten mis. De jarenlange ervaring van onze medewerkers zorgt ervoor dat het beheer van uw vastgoed efficiënt en accuraat wordt uitgevoerd. Door gebruik te maken van Metafoor Backoffice, bespaart u veel tijd en kosten.

De voordelen van Metafoor Backoffice

Door het administratief beheer van gemeentelijk vastgoed aan onze medewerkers over te laten, is en blijft uw vastgoedadministratie altijd up-to-date en wordt meer inzicht in inkomsten en uitgaven gerealiseerd. Alle administratieve handelingen rondom vastgoedbeheer worden door onze medewerkers uitgevoerd, waardoor uw gemeente zich kan richten op haar kernactiviteiten. Terwijl onze medewerkers de vastgoedadministratie voor u beheren in ons vastgoedbeheersoftware VBSonline, kunt u te allen tijde inloggen in het systeem. Op deze manier hoeft u zelf geen administratieve taken uit te voeren, terwijl u wel altijd in control bent over uw vastgoedbezit. Maandelijks ontvangt u een rapportage van Metafoor waarin de exploitatie, omvang, de opbouw en de staat van de portefeuille wordt toegelicht.

Wilt u meer informatie over Metafoor Backoffice? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken of om u te voorzien van vastgoedadvies.

Zij gingen u voor

Gemeente Weststellingwerf, gebruiker vastgoedbeheersysteem VBSonline
Gemeente Weststellingwerf

“De adviseurs van Metafoor hebben veel kennis en ervaring. Men heeft al in verschillende keukens gekeken en vaker met het bijltje gehakt."

Klaas Oosterveld - Teamleider Vastgoed en Grondzaken

Gemeente Hardenberg, vastgoedbeheersysteem VBSonline
Gemeente Hardenberg

“Contacten met Metafoor zijn prima, ik ben enthousiast over VBS, de adviseur doet wat ze moet doen en is administratief heel sterk, zeer punctueel.”

Edwin de Wit - Medewerker afdeling financiën

Gemeente Heerenveen, vastgoedbeheersysteem
Gemeente Heerenveen

"Ik ben echt heel tevreden, de adviseurs van Metafoor weten de weg, voor mijn gevoel zitten ze hier al jaren. De communicatie met Metafoor is ook heel prettig."

Dirk-Jan de Goede - Rentmeester

Direct vastgoedadvies van een deskundige?

Metafoor vastgoed is u graag van dienst!

Leo Looise, Software Adviseur
Leo Looise
Information Security Officer
Peter Broer, Vastgoedadviseur, Accountmanager
Peter Broer
Directeur

Specialismen:

Peter.Broer@metafoor.nl