Metafoor Backoffice

Metafoor Backoffice

Het administratief beheer van de gemeentelijke vastgoedportefeuille kost vaak veel tijd en inspanning. Met Metafoor Backoffice nemen onze medewerkers het beheer volledig voor u uit handen. Zo is uw vastgoedbeheer altijd op orde, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken. Met Metafoor Backoffice:

  • Is uw vastgoedadministratie altijd up-to-date;
  • Heeft u altijd inzicht in uw vastgoedgegevens;
  • Neemt Metafoor het administratief beheer van uw vastgoedportefeuille op zich;
  • Ontvangt u maandelijkse managementrapportages;
  • Krijgt u een melding bij naderende eind- en herzieningsdata;
  • Mist u nooit meer een actiedatum;
  • Bespaart u veel geld en tijd.

Wat levert Metafoor Backoffice op?

Omdat contracten niet altijd worden geïndexeerd of zelfs niet worden gefactureerd, lopen gemeenten inkomsten mis. De jarenlange ervaring van onze medewerkers zorgt ervoor dat het beheer van uw vastgoed efficiënt en accuraat wordt uitgevoerd. Door gebruik te maken van Metafoor Backoffice, bespaart u veel tijd en kosten.

De voordelen van Metafoor Backoffice

Door het administratief beheer van gemeentelijk vastgoed aan onze medewerkers over te laten, is en blijft uw vastgoedadministratie altijd up-to-date en wordt meer inzicht in inkomsten en uitgaven gerealiseerd. Alle administratieve handelingen rondom vastgoedbeheer worden door onze medewerkers uitgevoerd, waardoor uw gemeente zich kan richten op haar kernactiviteiten. Terwijl onze medewerkers de vastgoedadministratie voor u beheren in ons vastgoedbeheersoftware VBSonline, kunt u te allen tijde inloggen in het systeem. Op deze manier hoeft u zelf geen administratieve taken uit te voeren, terwijl u wel altijd in control bent over uw vastgoedbezit. Maandelijks ontvangt u een rapportage van Metafoor waarin de exploitatie, omvang, de opbouw en de staat van de portefeuille wordt toegelicht.

Wilt u meer informatie over Metafoor Backoffice? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken of om u te voorzien van vastgoedadvies.

Contact opnemen

    Klik hier voor ons privacybeleid.