Over Metafoor

Over Metafoor

Metafoor Vastgoed en Software is een landelijk opererend  advies- en detacheringsbureau. Sinds de oprichting in 1995 hebben wij al veel gemeenten, waterschappen en andere semi-overheidsorganisatie geadviseerd bij al hun vragen omtrent vastgoed- en grondzaken. Onze enthousiaste groep vastgoedadviseurs, projectmanagers en juristen zijn werkzaam in heel Nederland, met als uitvalsbasis ons kantoor in Dronten. Wij organiseren diverse events in Nederland om samen met de klant te brainstormen over actuele thema’s in ons vakgebied.

“Voor elk probleem een oplossing, van bestuurlijk niveau tot aan de uitvoering!”

Metafoor Vastgoed en Software is een betrouwbare en ambitieuze partner die met slimme producten, detachering, adviezen en vastgoedsoftware overheidsorganisaties in heel Nederland ontzorgt bij al haar vastgoedvraagstukken. Wij bieden een totaaloplossing van bestuurlijk niveau tot aan de uitvoering. Ons doel is een langdurig partnership met onze klanten.

Kernwaarden van Metafoor Vastgoed

Metafoor Vastgoed en Software is een enthousiaste organisatie met focus op de klant. Onze professionals zijn er op gericht om het optimale resultaat te behalen. Dit bereiken wij door initiatief te tonen en slimme oplossingen, zoals adviesproducten en tools aan te dragen. Wij streven naar een langdurig partnership met collega en klant, waarbij samenwerking en kennisdelen centraal staan.

Onze waarden:

  • Professioneel en kennisdelers;
  • Het aanbieden van software, welke voldoet aan de laatste eisen, op het gebied van vastgoedbeheer;
  • Ons doel is een langdurig partnership met onze klanten tegen de juiste prijs- kwaliteitsverhouding;
  • De adviseur is het visitekaartje van Metafoor Vastgoed en Software en is daar trots op;
  • De klant is tevreden en is graag onze ambassadeur;
  • De KMM groep is trots dat wij onderdeel zijn;
  • Metafoor Vastgoed en Software is ambitieus en sprankelend en dit dragen wij over op onze klanten en medewerkers.

Snippergroen

Metafoor Vastgoed en Software is voorloper voor wat betreft projecten snippergroen. Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1995 adviseren wij gemeenten bij het legaliseren van oneigenlijk gebruik van gemeentegrond. Ons bewezen plan van aanpak zorgt voor een gestructureerde aanpak en met behulp van onze cursus brengen wij uw medewerkers op de hoogte van deze materie.

VastgoedBeheerSysteem

De speciaal voor gemeenten ontwikkelde vastgoed beheersoftware VBSonline is een gebruiksvriendelijke softwareapplicatie voor het administratief, juridisch en financieel beheer van gemeentelijke eigendommen. Ook heeft Metafoor Vastgoed en Software een speciaal vastgoedbeheersysteem ontwikkeld voor de commerciële markt, BRIXXonline. Als onderdeel van onze integrale aanpak aan de hand van De Vastgoedladder helpen wij onze klant inzicht te creëren en grip te krijgen op de vastgoedportefeuille voor nu en in de toekomst.

De KMM Groep

Metafoor Vastgoed en Software is onderdeel van de KMM groep, een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met zestien landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 800 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels. De KMM (Kennis, Marketing, Media) Groep bestaat sinds 1998. In die periode is de organisatie gegroeid van vier bedrijven naar een omvang van 26 bedrijven. De KMM Groep is 7 keer benoemd tot Deloitte’s Best Managed Company (in 2008, 2009, 2010, 2011, 2016-2017, 2017-2018 en 2019). De KMM Groep bestaat uit de volgende vier labels: Metafoor, IVIO, Karmac en Prosu.