QuickScan Vastgoed

Quick Vastgoedscan

Met onze vastgoedscan krijg u inzicht in de stand van zaken van uw gemeentelijke vastgoedorganisatie. Andere ogen die een blik werpen op uw organisatie zien de mogelijke opbrengsten en kostenbesparingen sneller. Een QuickScan van het gemeentelijk vastgoed bestaat onder andere uit interviews en dossieronderzoek. Het biedt inzicht in:

  • De aanwezigheid en toegankelijkheid van relevante documenten en de volledigheid van de administratieve bestanden;
  • De volledigheid van de eigendommen administratie;
  • De volledigheid van de te innen vergoedingen;
  • De kwaliteit van de contracten;
  • De waarde van het bezit;
  • De administratieve processen.

Resultaat vastgoedscan

Na het onderzoek ontvangt u een rapport waarin de conclusies en aanbevelingen duidelijk staan. U kunt meteen aan de slag met het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille.

Over Metafoor Vastgoed en Software

Metafoor Vastgoed en Software is een advies- en detacheringsbureau dat onderdeel uitmaakt van de KMM Groep. De KMM Groep is een snelgroeiende bedrijvengroep uit Flevoland. Sinds 1995 heeft Metafoor veel overheden geadviseerd omtrent grond- en vastgoedzaken. Slimme producten zoals vastgoed beheer software VBSonline en SnippergroenOnline zijn ontwikkeld om de ondersteuning bij vastgoedbeheer te vergemakkelijken. Metafoor is een enthousiaste organisatie dat initiatief toont en resultaatgericht te werk gaat. Samenwerking staat altijd centraal en het doel van Metafoor is dan ook om een langdurig partnership op te bouwen met onze klanten. Wij bieden een oplossing voor elk probleem, van bestuurlijk niveau tot aan de uitvoering, waarbij de klant altijd centraal staat.

Inzicht in uw gemeentelijke vastgoedportefeuille

Metafoor Vastgoed en Software heeft jarenlange ervaring met de uitvoering van deze optimalisatietrajecten. Onze adviseurs staan u graag bij. Wilt u meer inzicht in uw documenten en administratieve bestanden, eigendommen administratie, te innen vergoedingen, contracten, waarde van het bezit en administratieve processen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over de vastgoedscan van Metafoor of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor vastgoedadvies.