Quick Vastgoedscan

Metafoor adviseert u graag!

Met onze vastgoedscan krijg u inzicht in de stand van zaken van uw gemeentelijke vastgoedorganisatie. Andere ogen die een blik werpen op uw organisatie zien de mogelijke opbrengsten en kostenbesparingen sneller. Een QuickScan van het gemeentelijk vastgoed bestaat onder andere uit interviews en dossieronderzoek. Het biedt inzicht in:

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van maatschappelijk vastgoed en grondzaken
U profiteert van de kennis en ervaring
U profiteert van de kennis en ervaring van ons gehele team (circa 60 ervaren en vakbekwame juristen en adviseurs)
vakgebied en gericht op de gebruiker
Onze software is ontwikkeld vanuit onze jarenlange expertise in het vakgebied en gericht op de gebruiker
Wij gaan voor een langdurig partnerschap
Wij gaan voor een langdurig partnerschap met onze klanten

Resultaat vastgoedscan

Na het onderzoek ontvangt u een rapport waarin de conclusies en aanbevelingen duidelijk staan. U kunt meteen aan de slag met het optimaliseren van uw vastgoedportefeuille.

Over Metafoor Vastgoed en Software

Metafoor Vastgoed en Software is een advies- en detacheringsbureau dat onderdeel uitmaakt van de KMM Groep. De KMM Groep is een snelgroeiende bedrijvengroep uit Flevoland. Sinds 1995 heeft Metafoor veel overheden geadviseerd omtrent grond- en vastgoedzaken. Slimme producten zoals vastgoed beheer software VBSonline en SnippergroenOnline zijn ontwikkeld om de ondersteuning bij vastgoedbeheer te vergemakkelijken. Metafoor is een enthousiaste organisatie dat initiatief toont en resultaatgericht te werk gaat. Samenwerking staat altijd centraal en het doel van Metafoor is dan ook om een langdurig partnership op te bouwen met onze klanten. Wij bieden een oplossing voor elk probleem, van bestuurlijk niveau tot aan de uitvoering, waarbij de klant altijd centraal staat.

Vastgoedscan
Inzicht in uw gemeentelijke vastgoedportefeuille
Metafoor Vastgoed en Software heeft jarenlange ervaring met de uitvoering van deze optimalisatietrajecten. Onze adviseurs staan u graag bij. Wilt u meer inzicht in uw documenten en administratieve bestanden, eigendommen administratie, te innen vergoedingen, contracten, waarde van het bezit en administratieve processen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over de vastgoedscan van Metafoor of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor vastgoedadvies.
Vastgoedscan

Zij gingen u voor

Gemeente Weststellingwerf, gebruiker vastgoedbeheersysteem VBSonline
Gemeente Weststellingwerf

“De adviseurs van Metafoor hebben veel kennis en ervaring. Men heeft al in verschillende keukens gekeken en vaker met het bijltje gehakt."

Klaas Oosterveld - Teamleider Vastgoed en Grondzaken

Gemeente Hardenberg, vastgoedbeheersysteem VBSonline
Gemeente Hardenberg

“Contacten met Metafoor zijn prima, ik ben enthousiast over VBS, de adviseur doet wat ze moet doen en is administratief heel sterk, zeer punctueel.”

Edwin de Wit - Medewerker afdeling financiën

Gemeente Heerenveen, vastgoedbeheersysteem
Gemeente Heerenveen

"Ik ben echt heel tevreden, de adviseurs van Metafoor weten de weg, voor mijn gevoel zitten ze hier al jaren. De communicatie met Metafoor is ook heel prettig."

Dirk-Jan de Goede - Rentmeester

Direct vastgoedadvies van een deskundige?

Metafoor vastgoed is u graag van dienst!

Vastgoedadviseur, Teamleider
Rien van der Maarel
Vastgoedadviseur, Teamleider

Specialismen:

Peter Broer, Vastgoedadviseur, Accountmanager
Peter Broer
Directeur

Specialismen:

Peter.Broer@metafoor.nl