Robin Oldebeerlink


Robin Oldebeerlink

Functie
Vastgoedadviseur
Specialisme
Maatschappelijk vastgoed / professionalisering vastgoed- & grondbeheer
Opleiding
HBO Vastgoed en Makelaardij

Projecten/ervaring

Gemeente Amsterdam

“In 2015 ben ik werkzaam geweest als Interim Contractbeheerder voor de afdeling Gemeentelijk Vastgoed bij de Gemeente Amsterdam. Samen met enkele van mijn collega’s heb ik hier gewerkt aan het project ‘De Basis Op Orde’ waarbij de contract-administratie op orde is gebracht.”

Gemeente Utrecht

“In 2015  ben ik werkzaam geweest als Vastgoedadviseur voor de afdeling Grondzaken bij de Gemeente Utrecht. Hier hield ik mij voornamelijk bezig met de vrije kaveluitgifte alsmede de omzettingen van erfpacht naar vol-eigendom. Tevens ondersteunde ik waar nodig bij snippergroendossiers. Momenteel begeleid ik hier de projectoverdracht aan mijn opvolgster.”

Gemeente Delft

”In 2017 ben ik werkzaam geweest als Vastgoedbeheerder voor de afdeling Vastgoed bij de gemeente Delft. Hier hield ik mij bezig met contractbeheer, advisering en behandeling van diverse huurdossiers alsmede ondersteuning van de vastgoedjurist bij verkoop gemeentelijk vastgoed. Enkele hiervan in het bijzonder: de verkoop en oplevering van het voormalig gemeente kantoor, het voormalig pand van het Stadsarchief Delft en de oplevering van de tweede stations stalling te Delft.”

Gemeente Montfoort-IJsselstein

”In 2018 ben ik werkzaam geweest als Vastgoedadviseur voor de afdeling Vastgoed bij de gemeente Montfoort-IJsselstein. Hier heb ik een vastgoedinventarisatie uitgevoerd van gemeentelijke vastgoedeigendommen bij beide gemeenten. Nadat alle vastgoedeigendommen in kaart waren gebracht zijn deze in het vastgoedbeheersysteem VBS-online gezet.“

Gemeente Hilversum

”Sinds 2018 ben ik werkzaam als Accountmanager voor de afdeling Vastgoed & Installaties bij de gemeente Hilversum. Hier houd ik mij onder andere bezig met de verhuur van gemeentelijke vastgoed alsmede de verkoop van gebouwen en (snipper)gronden. Daarnaast werk ik mee aan de verdere professionalisering van de vastgoedadministratie en behandel ik de verkoop van gemeente gronden.”

Robin vertelt…

‘Ik heb in 2015 mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Hier heb ik mij enkele jaren als honourstudent al tijdens mijn studie beziggehouden met de inventarisering van maatschappelijk vastgoed en professionalisering van vastgoedbeheer bij gemeenten.

Na mijn start als vastgoedadviseur bij Metafoor heb ik in 2015/2016 het KMM Management Traineeship doorlopen.

In 2017 ben ik in het kader van mijn doorontwikkeling gestart aan mijn Master Facility and Real Estate Management (MFREM) bij Saxion en de University of Greenwich.

Contact opnemen met Robin

E-mailadres:
Robin.Oldebeerlink@metafoor.nl

Telefoonnummer:
0620211709