Robin Oldebeerlink


Robin Oldebeerlink

Functie
Vastgoedadviseur
Specialisme
Maatschappelijk vastgoed / professionalisering vastgoed- & grondbeheer
Opleiding
HBO Vastgoed en Makelaardij

Projecten/ervaring

Gemeente Amsterdam
Gemeente Vijfheerenlanden
Gemeente Hilversum

In 2018 is Robin werkzaam geweest als Accountmanager voor de afdeling Vastgoed bij de gemeente Hilversum. Hier hield hij zich onder andere bezig met de verhuur van gemeentelijk vastgoed. Daarnaast werkte hij mee aan de verdere professionalisering van de vastgoedadministratie en behandelde hij de verkoop van gemeentelijke (snipper) grondpercelen.

Gemeente Montfoort-IJsselstein

In 2018 is Robin werkzaam geweest als Vastgoedadviseur voor de afdeling Vastgoed bij de gemeente Montfoort-IJsselstein. Hier heeft hij een vastgoedinventarisatie uitgevoerd van gemeentelijke vastgoedeigendommen bij beide gemeenten. Nadat alle vastgoedeigendommen in kaart waren gebracht zijn deze in vastgoed beheersysteem VBSonline gezet.

Gemeente Delft

In 2017 is Robin werkzaam geweest als Vastgoedbeheerder voor de afdeling Vastgoed bij de gemeente Delft. Hier hield hij zich bezig met contractbeheer, advisering en behandeling van diverse huurdossiers alsmede ondersteuning van de vastgoedjurist bij verkoop gemeentelijk vastgoed. Enkele hiervan in het bijzonder: de verkoop en oplevering van het voormalig gemeente kantoor, het voormalig pand van het Stadsarchief Delft en de oplevering van de tweede stations stalling te Delft.

Gemeente Utrecht

In 2015  is Robin werkzaam geweest als Vastgoedadviseur voor de afdeling Grondzaken bij de Gemeente Utrecht. Hier hield hij zich voornamelijk bezig met de vrije kaveluitgifte alsmede de omzettingen van erfpacht naar vol-eigendom. Tevens ondersteunde hij waar nodig bij snippergroendossiers.

Gemeente Amsterdam

In 2015 is Robin werkzaam geweest als Interim Contractbeheerder voor de afdeling Gemeentelijk Vastgoed bij de Gemeente Amsterdam. Samen met enkele collega’s heeft hij hier gewerkt aan het project ‘De Basis Op Orde’ waarbij de contractadministratie op orde is gebracht.

Robin vertelt…

Ik heb in 2015 mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Hier heb ik mij enkele jaren als honourstudent al tijdens mijn studie beziggehouden met de inventarisering van maatschappelijk vastgoed en professionalisering van vastgoedbeheer bij gemeenten.

Na mijn start als vastgoedadviseur bij Metafoor heb ik in 2015/2016 het KMM Management Traineeship doorlopen.

In 2017 ben ik in het kader van mijn doorontwikkeling gestart aan mijn Master Facility and Real Estate Management (MFREM) bij Saxion en de University of Greenwich.

Contact opnemen met Robin

E-mailadres:
Robin.Oldebeerlink@metafoor.nl

Telefoonnummer:
0620211709