Verdiepingscursus verjaring | Metafoor Vastgoed en Software

Verdiepingscursus Verjaring

Heeft uw organisatie behoefte aan een Verdiepingscursus Verjaring? Na de cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle kennis op het gebied van verjaring van grond en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie. Deze cursus is bedoeld voor medewerkers op elk niveau die zich bezighouden met de handhaving van oneigenlijk grondgebruik. De cursus wordt verzorgd door één van onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud cursus verjaring

De cursus duurt één dag en is als volgt ingedeeld:

Ochtendprogramma

De ochtend start met verdiepende theorie omtrent verjaring aan de hand van de wet en de jurisprudentie. Daarnaast wordt uitgebreid stilgestaan bij de meest recente jurisprudentie. Wanneer is er wel of geen sprake van bezit en verjaring? Kan de gemeente na verlies van haar grond door verjaring wel of geen schadevergoeding vorderen? Deze theorie wordt behandeld aan de hand van praktijkvoorbeelden en casussen.

Middagprogramma

De middag wordt gevuld met casussen die deelnemers zelf aan mogen dragen. Iedere deelnemer kan voorafgaand aan de cursus een casus indienen, mits de toelichting bij de casus op 1 A-4tje past. De trainer bereidt de binnengekomen casussen voorafgaand aan de cursus voor. De casussen worden tijdens de middag gezamenlijk besproken. Aan het eind van de middag is er ruimte om te sparren, of voor het beantwoorden van vragen.

Organisatie cursus verjaring

De Verdiepingscursus Verjaring duurt één dag en start om 09.00 uur. Het middagprogramma duurt zo lang als nodig met een maximum eindtijd van 16.30 uur. Uiteraard is er tijd voor een lunchpauze en worden er koffiemomenten ingelast.

Niet meer mogelijk

LocatieDataKostenAanmelden?
Amersfoort26 november 2020€599,- excl. BTWKlik hier
Amersfoort11 maart 2021€599,- excl. BTWKlik hier
Amersfoort2 december 2021€599,- excl. BTWKlik hier
In companyNader te bepalenOp aanvraagKlik hier

Wij verzorgen koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de Verdiepingscursus Verjaring ontvangen de cursisten een hand-out met de presentatie en casussen én wordt er een certificaat toegestuurd.

Ervaringen met onze cursus

Verdiepingscursus Verjaring van Metafoor

Heeft u vragen over de Verdiepingscursus Verjaring? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@www.metafoorvastgoed.nl. Wilt u de Verdiepingscursus Verjaring aanvragen voor uw gemeente? Klik dan in de tabel hierboven op een In company aanvraag.