Verdiepingscursus verjaring

Verdiepingscursus verjaring

Heeft uw organisatie behoefte aan een verdiepingscursus verjaring? Na de cursus van Metafoor Vastgoed en Software beschikt u over alle kennis met betrekking tot verjaring van grond en bent u op de hoogte van de laatste jurisprudentie. Deze cursus is bedoeld voor medewerkers op elk niveau die zich bezighouden met de uitgifte van grond en/of snippergroenprojecten. De cursus wordt verzorgd door één van onze ervaren adviseurs, waarbij diverse praktijkvoorbeelden niet zullen ontbreken én er (indien gewenst) voldoende ruimte is om te sparren met collega’s.

Inhoud verdiepingscursus verjaring

De cursus duurt één dag en is als volgt ingedeeld:

Ochtendprogramma

De ochtend start met verdiepende theorie omtrent verjaring aan de hand van de wettelijke basis. Wanneer is er wel of geen sprake van verjaring? Deze theorie wordt behandeld aan de hand van praktijkvoorbeelden en casussen. De ochtend wordt afgesloten met toelichting van recente rechtspraak en jurisprudentie.

Middagprogramma

De middag wordt gevuld met casussen die deelnemers van te voren zelf aan mogen dragen. Aan het eind van de middag is er ruimte voor het beantwoorden van vragen.

Organisatie verdiepingscursus verjaring

De verdiepingscursus verjaring duurt één dag en start om 09.00 uur. Het middagprogramma duurt zo lang als nodig met een maximum eindtijd van 16.30 uur. Uiteraard is er tijd voor een lunchpauze en wordt er een koffiemoment ingelast.

Locatie

Het is mogelijk om deze cursus in company te geven, als u over een ruimte met beamer beschikt. Indien u de cursus graag buiten de deur wilt volgen, dan stelt Metafoor  graag haar locatie aan u ter beschikking. Wij beschikken over een grote vergader/conferentieruimte met professionele presentatiemiddelen. Daarnaast verzorgen wij koffie, thee, water en een lunch voor alle deelnemers.

Hand-out en certificaat van deelname

Na afloop van de basiscursus vastgoed en grondzaken ontvangen de cursisten een hand-out met de presentaties en casussen én wordt er een certificaat uitgereikt.

Verdiepingscursus verjaring van Metafoor

Heeft u vragen over de verdiepingscursus verjaring? Neem dan contact op door te bellen naar 088 – 00 66 100 of te mailen naar info@metafoorvastgoed.nl. Wilt u de verdiepingscursus verjaring aanvragen voor uw gemeente? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier, wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klik hier voor ons privacybeleid.