Werken bij een adviesbureau op het gebied van vastgoed en grondzaken

Werken bij een adviesbureau vastgoed en grondzaken

Werken bij Metafoor Vastgoed en Software is werken bij een adviesbureau op het gebied van vastgoed en grondzaken, vol met enthousiaste en kundige vastgoedadviseurs, projectmanagers en juristen. Werken bij een adviesbureau als Metafoor betekent hybride werken, diversiteit in de werkzaamheden en focus op je persoonlijke ontwikkeling. Benieuwd wat dat allemaal inhoudt? Lees dan snel verder.

Advies op locatie of op afstand, oftewel hybride werken

In het afgelopen anderhalf jaar is het zogenaamd hybride werken in een sneltreinvaart op verschillende kantoren geïmplementeerd, zo ook in de publieke sector. De voordelen van zowel thuiswerken als op kantoor werken, zijn de laatste tijd overduidelijk geworden. Onze adviseurs hebben het beste van beide werelden bij elkaar kunnen brengen in de vorm van hybride werken. Dit gaat niet alleen over thuis of op kantoor werken, maar ook over een andere manier van plannen en indelen van werkzaamheden. Wanneer het in het kader van samenwerking en verbinding nodig is om op kantoor te zijn, dan zijn onze adviseurs op kantoor of op locatie. Anders werken zij vanuit huis. Deze manier van werken biedt grote kansen. Een adviseur uit het noorden van het land zou normaal niet in aanmerking komen voor een klus in bijvoorbeeld Zeeland. Echter door deze nieuwe vorm van werken, is reistijd niet langer een belangrijk punt.

Diversiteit werkzaamheden in vastgoed en grondzaken

De uitentreuren herhaalde metafoor “werken bij een adviesbureau is nooit saai”, klopt bij ons écht. Adviseurs worden ingezet op projecten of ingehuurd om hun specifieke kennis op het gebied van vastgoed en/of grondzaken, doen opdrachten voor de adviesdesk of ondersteunen op commercieel gebied. Door een combinatie te maken van voorgaande werkzaamheden kom je tot een ‘normale’ werkweek voor een adviseur van ons adviesbureau. Hoe dan ook staat kennisdeling centraal, zowel extern naar de klant, als intern naar je collega’s. Zo worden onze adviseurs gestimuleerd om actief aan kennisdeling te doen, bijvoorbeeld door het schrijven van artikelen, maar ook door het geven van webinars. Onze juristen lichten regelmatig recente uitspraken op het gebied van verjaring of huurrecht toe en onze vastgoedadviseurs hebben onlangs de whitepaper Verduurzaming Gemeentelijk Vastgoed opgesteld. Neem hier een kijkje in onze kennisbank.

De persoonlijke ontwikkeling van onze adviseurs is erg belangrijk

Ons kapitaal? Dat zijn onze adviseurs. Daarom doen wij ook aan kapitaalbescherming. Ons adviesbureau zet erg in op de persoonlijke ontwikkeling van onze adviseurs. Niet alleen start iedere junior die bij ons binnenkomt met het Traineeship Vastgoed en Grondzaken, ook groeien onze adviseurs snel door de verscheidenheid aan projecten en de kennisdeling intern. Daarbij wordt aandacht geschonken aan de wensen van de adviseur zelf. Het volgen van opleidingen en cursussen is geen uitzondering. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding Projectmanagement of een opleiding tot Rentmeester. En heb je vragen? Dan is er altijd een medior of senior collega die je wil helpen en ondersteunen.

Wil je ook werken bij een gedreven, jong en dynamisch adviesbureau als Metafoor Vastgoed en Software? Kijk dan nu bij onze vacatures!